IĞDIR / MERKEZ - Enginalan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Çanakkale, tarihin en şanlı sayfalarından biridir. O zafer, sadece bir zafer değil, aynı zamanda bir milletin dirilişinin de simgesidir. Milletimizin yeniden dirilişinin 109. yılında da okulumuzda yapılan törenle aziz şehitlerimizi andık.

Vefatının 85. yılında, kurduğun Cumhuriyet 100 yaşında.

Atamızı saygı, özlem ve sonsuz minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşku ile kutladık.

Haz

2022 2023 Eğitim öğretim yılı sonuna gelirken anasınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu sene sonu sergisi okulumuz bahçesinde düzenlendi.

Minik öğrencilerimizin şapka defilesi büyük ilgi görürken defilede dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini okul müdürümüz Sn Celal TAŞDEMİR takdim etti.

Etkinliğimizde emeği olan Melek ATABEY ve Ayten AKDAŞ öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.